Triathlon 2021, de vijfde editie!

Posted on Posted in Nieuws

Natuurlijk had het afgelopen jaar moeten gebeuren, maar ja …
Vol goede moed en met bijna het gehele team dat in 2016 aan de basis stond van Triathlon Het Groene Woud zijn de voorbereidingen voor de lustrumeditie gestart. En wat voor een editie gaat het worden! De organisatie bruist van de inspiratie en gaat het evenement verplaatsen naar het hart van Oirschot. Het parcours is schitterend gelegen rondom de Stönner-Meijwaardbrug en loopt door het natuurgebied van de Oirschotse heide. Een parcours waarbij triatleten tot het uiterste kunnen gaan om persoonlijke doelen te behalen.

Naast een nieuw parcours kunnen we tevens melden dat we vanaf komend jaar een nieuwe thuisbasis hebben. Brouwerij Vandeoirsprong zal ingericht worden als inschrijfbalie en finishzone. Een ruim opgezette locatie waarmee de geweldige sfeer tijdens en na afloop van de wedstrijd gewaarborgd is.

Natuurlijk is er op dit moment nog veel onduidelijkheid door de aanwezigheid van het coronavirus. Toch hebben wij als organisatie het vertrouwen dat we dit evenement kunnen organiseren op 10 juli. We snappen dat je als tri-atleet duidelijkheid wilt hebben als het evenement niet doorgaat. Daarom hebben annuleringsvoorwaarden opgesteld zodat niemand voor onverwachte verassingen komt te staan.

Traditiegetrouw start de inschrijving voor onze triathlon op Nieuwjaarsdag. Het inschrijven is mogelijk via de website van de NTB. Het maximaal aantal inschrijvingen is vastgesteld op:

1/4e: 150 plaatsen
1/8e: 100 plaatsen
estafette: 50 teams

Namens de organisatie veel succes gewenst met de trainingen!

Annuleringsvoorwaarden: Omdat het coronarisico nog steeds actueel is, bestaat er een kans op afgelasting. Door ons, door de veiligheidsregio, door oorzaken die we niet kunnen voorzien. In dat geval kunnen we de administratiekosten van de NTB (incl. daglicentie) niet retourneren. Naast de NTB houden we als triathlon Het Groene Woud max. Eur 5,- (Eur 10,- per team) van het inschrijfgeld in ter dekking van door ons gemaakte kosten. We rekenen op jullie begrip.

Heb je een licentie van de NTB, KNZB of KNAU, dan hoef je geen daglicentie te betalen. Vul in je NTB-account je licentie in en de kosten worden dan niet doorberekend als je je gaat inschrijven.