Triathlon Het Groene Woud geannuleerd

Posted on Posted in Nieuws

Beste liefhebber van Triathlon Het Groene Woud,

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat onze triathlon in Oirschot dit jaar niet doorgaat. We hebben dit vervelende besluit moeten nemen vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus.

We begrijpen als organisatie als geen ander hoe teleurstellend dit bericht voor je is. Jullie, wij, Oirschot, allemaal snakken we naar een mooi sportevenement. Maar de vergunningverlenende instanties hebben bepaald dat we moeten voldoen aan de richtlijnen die gelden op minimaal één maand voorafgaand aan het evenement. Deze richtlijnen maken het voor ons als organisatie onmogelijk om het evenement veilig en gecontroleerd te kunnen organiseren op de manier zoals we dat zo graag zouden willen. Het belangrijkste is de veiligheid van onze triatleten en het publiek en die kunnen we niet garanderen op de wijze waarop de GGD dat van ons verlangt.

Een optie om het evenement door te schuiven naar een latere datum dit (na)jaar stuit op allerlei andere problemen en is dus helaas ook geen optie.

Na dit negatieve bericht willen we wel positief afsluiten. Voor de lustrumeditie hebben we een nieuwe datum: schrijf zaterdag 2 juli 2022 daarom alvast in je agenda. De inschrijving voor deze vijfde editie van Triathlon Het Groene Woud start traditiegetrouw op Nieuwjaarsnacht 0:00 uur.

De afwikkeling van de inschrijvingen van deze editie zal verlopen zoals het stond vermeld in onze annuleringsvoorwaarden:
– administratiekosten van de NTB (5% + daglicentie) kunnen we niet retourneren
– Van het inschrijfgeld wordt daarnaast Eur 5,- (Eur 10,- per team) ingehouden ter dekking van door ons gemaakte kosten

De afwikkeling verloopt via het systeem van de NTB.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen je in 2022 bij ons aan de start te mogen verwelkomen!

Met sportieve groet,

Organisatie Triathlon Het Groene Woud